General

Avià diu l’últim adéu a Joan Llaugí, ha mort als 64 anys

Unes 600 persones van dir ahir l’últim adéu a l’avianès Joan Llaugí Colell, que va morir diumenge amb 64 anys i víctima d’un càncer. Era un home molt conegut a Avià per la implicació que havia tingut tant a l’Ajuntament com en entitats i associacions del poble.
Va ser regidor d’Educació d’Avià del 1979 al 1983, per CiU. I va tornar a ser regidor del poble durant el mandat 1999-2007, fent-se càrrec de la regidoria de Cultura i sent també el primer tinent d’alcalde. I del 2007 al 2011 va ser regidor a l’oposició.
Fins ara, Joan Llaugí era president de l’Ateneu d’Avià, i també havia format part de la comissió de la festa del Segar i el Batre, de la de Reis, i entre d’altres, s’havia involucrat molt en la promoció del pubillatge sent membre de la junta del Foment de les Tradicions Catalanes. Una trajectòria que van voler recordar representants d’entitats, participant al funeral que es va fer a l’església parroquial d’Avià.

Comentaris