First Stop

Berga, Esports

Berga aplegarà una quarantena d’infants i joves al Campus d’Alt Rendiment Jordi Torras, de futbol i futbol sala

Berga aplegarà una quarantena d’infants i joves al Campus d’Alt Rendiment Jordi Torras, de futbol i futbol sala

Berga acollirà del 29 de juny al 5 de juliol el Campus d’Alt Rendiment Jordi Torras, que combina el futbol i el futbol sala. Jordi Torras, jugador de futbol sala del Barça, és el segon any que posa nom a aquest campus, i no només això sinó que fa de tècnic i de monitor, junt amb altres especialistes. S’instal·la a Berga una setmana i comparteix amb els infants i joves tot allò que ell sap del món del futbol. Els ensenya a jugar a futbol i futbol sala i a més, els inculca valors. Segons Jordi Torras, “la tècnica i la pràctica esportiva és important, que aprenguin, però també és molt important inculcar valors de convivència i de respecte”.
Els participants coneixeran o perfeccionaran les habilitats tècniques i tàctiques del futbol i del futbol sala, molts dels quals ja practiquen un d’aquests esports durant l’any i durant una setmana a Berga i de manera intensa potenciaran, així com també coneixeran l’altre esport. “Els unim tots dos perquè així ho poden provar tot. Per formar-se i per aprendre està bé que puguin fer moviments més ràpids i més tocs de pilota en un espai més reduït, i a la inversa. Que els coneguin tots dos i vegin amb quin tenen més facilitat”, ha comentat Torras.
De moment, hi ha 40 nens i nenes inscrits, una xifra molt més elevada que l’any passat, que el campus va tenir 24 participants. De fet, aquest era el repte: fer créixer el nombre d’inscrits. Encara hi ha temps per apuntar-s’hi. Per a més informació i inscripcions: www.controlplaysports.com/cat/campus_berga_2014.php
Jordi Torras, que és gerent de l’empresa Control Play, que és qui organitza el campus, s’ha mostrat satisfet de la bona acceptació que té, i també ha comentat el per què han optat perquè Berga en segueixi sent la seu: “ens hi sentim molt bé, hi ha moltes ganes de treballar, les instal·lacions són bones i idònies: camp de futbol, dos pavellons, piscina al costat, i a més ens allotgem a l’Hotel Berga Park on s’està molt bé i el tracte és mol bo”, ha dit.
El regidor d’Esports de Berga, Jaume Vegas, ha valorat molt positivament que es pugui fer a la ciutat un esdeveniment d’aquestes característiques, “és molt important per Berga ja que moltes famílies que hi porten els nens segur que decideixen tornar a la ciutat en alguna altra ocasió”.

Campus d'Alt Rendiment Jordi Torras

Comentaris