General, Berga, Societat

Asfalten la plaça Baylina de Berga i el seu entorn

Les obres de millora a la via pública que està fent en les últimes setmanes l’Ajuntament de Berga s’ubiquen aquesta setmana a la plaça Baylina i el seu entorn. És la zona de l’escola de música de Berga, on s’hi faran treballs d’asfaltat.
Aquesta actuació començarà demà, dimecres, i és previst que s’allargui fins divendres. L’horari d’obres serà de les 7 del matí a les 8 de la tarda. Durant aquests tres dies es faran desviaments del trànsit. Els vehicles que vulguin accedir a la zona de carrer Clavé, en la seva totalitat, ho hauran de fer pel carrer Clavé des de la Ronda Queralt. El carrer que puja per davant de l’escola de Sant Francesc s’invertirà, serà sentit descendent, per tal que els vehicles que surtin del pàrquing dels Horts dels Frares o dels garatges de la zona, puguin accedir a la Ronda Queralt pel carrer Clavé i la plaça Sant Francesc. Així com també els cotxes procedents del carrer Pinsania, i el carrer Joan Oliver i entorns.

Comentaris