Puig-reig, Cultura

La Colònia Vidal acull demà la preestrena de la pel·lícula ÀnimA

La pel·lícula ÀnimA serà projectada al Museu de la Colònia Vidal demà, dissabte 9 d’agost, dins del circuit de preestrenes que va començar el passat 26 de juliol a Vilalba Sasserra, al Vallès Oriental, i que ha continuat amb les projeccions a Vila-Seca, divendres passat, i a Palamós, avui.
El film, amb Alba López, veïna de Gironella com una de les principals protagonistes, va tenir una molt bona acollida al Festival de Cinema de Girona, on va ser la pel·lícula més vista i on va obtenir el Premi a la Millor Banda Sonora.
Precisament, l’actriu Alba López, en declaracions per Ràdio Berga i el portal web DBerguedà.cat ha parlat d’aquest circuit de preestrenes com una oportunitat perquè “el cinema independent pugui arribar als pobles.”
L’entrada a la preestrena de demà a la Colònia Vidal és gratuïta, amb consumició mínima obligatòria. Un cop finalitzada la projecció, els assistents tindran la possibilitat de prendre una copa de cava i de sopar per participar en una tertúlia amb el director del film, Joan Frank Charansonnet, i l’actriu Alba López.
Després de projectar-se a la Colònia Vidal, l’equip d’ÀnimA té previst desplaçar-se a Selva de Mar, el dia 14. A més, segons Alba López, hi haurà més preestrenes al mes de setembre que encara queden per concretar.
El film, sota la direcció de Joan Frank Charansonnet ha estat produït en forma de cooperativa pel Laboratori d’Actors de Cinema amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers i de la Cooperativa Integral Catalana.

Estic amb tu

Comentaris