Saldes dóna aquest dijous el tret de sortida a cinc dies de Festa Major

Saldes dóna avui dijous, 21 d’agost, el tret de sortida a la seva Festa Major. Una marxa popular (a les 2/4 de 8 de la tarda) i concert amb Bossonaya (a les 12 de la nit) i discoteca mòbil amb Xandris i Holi Color Festival seran les activitats amb què arrencaran cinc dies de festa.

Demà, divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, guerra d’aigua a la pista esportiva. A 2/4 d’11 de la nit, havaneres amb el grup Sac i Ganxo. I a continuació, discoteca mòbil amb Xandris.

El plat fort de la festa arribarà el cap de setmana. Per a dissabte, s’ha programat un inflable ‘Bota per la Independència’, a 2/4 de 12. A la tarda, gimcana infantil (a 2/4 de 5), i concurs de botifarra (a les 5). Més tard, a les 7, torneig de futbol sala masculí. I ja a la nit, ball amb Pep i Maria José a les 10, i disco mòbil amb Xandris.

Pel que fa a diumenge, 24 d’agost, el dia arrencarà amb una excursió a la Serra d’Ensija, organitzada per l’ANC de Saldes per fer una assaig de la V de l’Onze de Setembre. Serà a 2/4 d’11 del matí. També hi actuaran els Castellers de Berga. És un acte en motiu del 50è aniversari del Refugi d’Ensija. A les 5 de la tarda, concurs de truc. I a les 10 de la nit, festival d’artistes locas.

Els actes es tancaran el 26 d’agost amb missa Santa Severina i cercavila amb gegants i nans, a les 11 del matí. A les 7 de la tarda, ball amb Jordi Bruch. A les 9, sopar popular. I a les 10 de la nit, ball de nit també amb Jordi Bruch.

X