Miquel Gelabert s’imposa a la quarta prova del Campionat de Catalunya de l’Open Trial

Cal Rosal va ser ahir l’epicentre de la quarta prova del Campionat de Catalunya Open de Trial. Tot i l’amenaça de pluja, una setantena de pilots van participar al trial organitzat pel Motoclub Baix Berguedà, on havien de completar dues passades a les 12 zones situades al voltant de la localitat berguedana.

L’activitat va començar a les 8 del matí amb les verificacions administratives i seguidament a les 9 es va donar la sortida al primer pilot. Tenien fins a 5 hores per a poder realitzar les dues passades, més 10 minuts amb un punt de penalització per minut transcorregut.

En la categoria de nivell vermell Màster, Miquel Gelabert amb només 3 peus va guanyar per davant d’Arnau Farré (6 p) i Marc Riba (17p). El pilot del Motoclub, Marc Perera va quedar sisè amb 57 punts, i la pilot Elisabet Solera va assolir la desena posició amb 86 punts.

Amb la categoria blau Promo, Sergi Rarres (6 p) i Ivan Ortiz (10 p), van quedar primer i segon respectivament, seguits d’Adrià Mansergas (11 p).

Marc Cabre (0 p), per davant de Ramon Plana (2 p) i Jordi Freixanet (3 p) van pujar al podi de la categoria de nivell verd Open.

I ja en la categoria inferior, el nivell groc Base va quedar en primera posició Fernando Cabre (2p), seguit de Francisco Molins (4 p) i Jordi Tubau (8 p).

Pel que fa a les categories femenines, en el nivell verd va quedar en primera posició Alba Lara (15 p), seguit de Mireia Lozano (16 p) i Paula Castells (82 p). I finalment, en nivell blau, Maria Giró amb 25 peus, va pujar al graó més alt del podi per davant de Berta Abellan (34p) i Neus Murcia (43 p).

Cal Rosal tornarà a ser la seu del Trial amb el Campionat d’Espanya de Trial el proper 16 de novembre.

X