Berga posa a la venda cava amb la placa de la Mare de Déu dins la Cova de Queralt

L’Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava de Berga ha presentat la segona placa d’una sèrie de quatre dedicades al centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt, que serà l’any 2016.
La imatge de l’any passat era la Cova de Queralt, i la d’enguany és la Mare de Déu a dins la Cova. Ja és a la venda amb ampolles de cava. S’han fet 90 ampolles amb aquesta placa. Costen 8 euros i es dóna un punt de llibre de regal amb la imatge de les quatre plaques que es van traient una cada any, fins al 2016. Es presenten sempre coincidint amb la trobada que la delegació de Berga fa al setembre per la Fira de Santa Tecla, on aquest passat cap de setmana ja es van poder comprar les ampolles amb les plaques noves o les plaques de l’any passat. També es poden adquirir a Queralt i a la Botiga de la Patum de la plaça del Doctor Saló de Berga.

Els diners que es recaptin són a benefici de la comissió organitzadora dels actes del centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt. En aquest sentit, el president de l’Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava de Berga, Jordi Travé, ja ha fet entrega a la comissió dels diners que es van recaptar l’any passat amb la venda d’ampolles de cava amb la primera placa dedicada a Queralt. Són 200 euros que s’han lliurat al tresorer, Josep Vidal. A més, Travé, com a president també de l’Associació de Veïns del barri del Tossalet de les Forques de Berga, li ha lliurat 65 euros més que es van recollir en el sorteig de la festa del barri. En total, 265 euros per la comissió organitzadora dels actes del centenari de la Coronació. Serà d’aquí a dos anys i ja s’hi està treballant aportant idees i propostes. I es demana als berguedans i entitats que també hi vulguin col·laborar que s’hi sumin.placacavaqueralt

X