Esports

Marc Coma disputa el ral·li d’Atacama, a Xile, com a preparació pel Dakar

Marc Coma disputa el ral·li d’Atacama, a Xile, com a preparació pel Dakar

El pilot avianès Marc Coma disputa des d’avui dimarts, 28 d’octubre, i fins dissabte, 1 de novembre, el ral·li d’Atacama, a Xile. Una cursa que recorre un total de 2.228 quilòmetres, 1.652 dels quals cronometrats, a l’exigent desert d’Atacama, que és escenari habitual del Dakar a Sud-Amèrica. Serà, per a Marc Coma, una bona preparació pel Dakar 2015, que es disputarà del 4 al 17 de gener.

Després de la jornada de verificacions d’ahir dilluns avui els pilots disputen la primera de les cinc etapes del ral·li Xilè. La primera etapa comença a La Serena i s’acaba a Copiapó, són 517 quilòmetres, amb un tram cronometrat de 363 kms.

Tot i no formar part del Mundial, l’Atacama Ral·li compta amb una llista de pilots participants de primer nivell. A més de la duresa del desert d’Atacama, els participants també hauran d’afrontar una etapa marató, entre la segona i la tercera jornada. Serà la posada a punt ideal abans d’arrencar el Dakar.

El pilot de motos d’Avià afronta el Ral·li d’Atacama, tal com apunta a la seva pàgina web marccoma.com, com “una molt bona preparació de cara al proper Dakar. L’objectiu serà sumar uns quilòmetres importants sense prendre riscos. És una cursa que ens servirà sobretot per acumular quilòmetres al desert d’Atacama, on no hem estat des del Dakar passat”, ha apuntat.

Fent balanç de la temporada, ha dit que “ha estat molt bona. El 2014 ha estat un molt bon any. Vam començar amb la victòria al Dakar i hem acabat assolint el Campionat del Món. A més de dos triomfs en dos ral·lis tan importants com Sertões del Brasil, i el del Marroc; i els segons llocs a Abu Dhabi, Qatar i Sardenya”.

Marc Coma que torna a la competició amb el sisè títol de Campió del Món de Cross-Country recentment aconseguit. El pilot d’Avià, de KTM, com recordava ell mateix, tancarà el 2014 amb una bona valoració, després que el gener guanyés el seu quart Dakar (2006, 2009, 2011 i 2014), i fa poc més de dues setmanes el sisè títol de Campió del Món (2005, 2006, 2007, 2010, 2012 i 2014).

Atacama Marc Coma Pilot de motos Ral·li

Estic amb tu

Comentaris