Últims dies per presentar candidatures al Concurs d’Idees Emprenedores del Berguedà

Els emprenedors interessats a participar al Concurs d’Idees Emprenedores al Berguedà tenen temps per presentar candidatures fins al dimecres 19 de novembre. El termini per a rebre propostes arriba a la recta final i per això els promotors del certamen, l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, fa una crida a la participació. El concurs té dues categories: premi a la millor idea i premi emprenedor.

El premi a la millor idea, amb distinció única, premiarà la idea més innovadora i creativa. El premi emprenedor, tindrà tres distincions per premiar els projectes d’empresa més viables, innovadors i amb major potencial de creixement. Enguany, s’ha ampliat la dotació econòmica d’aquest concurs amb premis valorats amb un total de més de 14.000 euros. (pots consultar les bases clicant aquí). Premis econòmics i en serveis, la qual cosa segons Eduard Barcons, gerent de l’Agència de Desenvolupament “és una oportunitat pels emprenedors”. Així ho ha argumentat a Ràdio Berga.

 

El Concurs d’Idees Emprenedores al Berguedà és una iniciativa de l’Agència de Desenvolupament amb el patrocini de ‘La Caixa’, que pretén fomentar l’esperit emprenedor, impulsar la generació d’idees i potenciar la innovació entre els joves, els emprenedors i les activitats empresarials.

La d’enguany és la tercera edició del certamen. De moment es compta amb una dotzena de candidatures i l’objectiu és arribar a la vintena, ha dit Barcons. El primer any es van presentar 14 candidatures al premi emprenedor i 9 a la millor idea. L’any passat, van participar 8 candidatures al premi emprenedor (el premi se’l va endur el Centre Burricleta del Berguedà) i 6 candidatures a la millor idea (el guanyador va ser Jaume Clotet, per Mel·lis-Serveis Apícoles).