Mor el conductor d’una furgoneta després de sortir de la carretera a l’autovia C-16, a Puig-reig

El conductor d’una furgoneta ha mort aquesta tarda després de patir un accident a l’eix del Llobregat, al terme municipal de Puig-reig. Els fets han passat pels volts de 3/4 de 6 quan el vehicle, que circulava en sentit nord (direcció Berga) per l’autovia C-16, ha sortit de la carretera en el tram entre la sortida de Navàs nord i Cal Riera. Per causes que es desconeixen -tot i que la carretera era molla a conseqüència de la pluja- ha xocat contra la tanca de seguretat, ha bolcat i ha acabat caient al marge de la carretera.

L’ocupant del vehicle, del qual encara se’n desconeix la identitat, tot i que s’ha confirmat que és de nacionalitat estrangera, ha mort a causa  de l’impacte i la gravetat de l’accident.

L’accident ha fet tallar un dels dos carrils de l’autovia en sentit nord. S’hi han desplaçat els serveis d’emergència i seguretat, en concret a les tasques de treball hi han participat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat.

X