El nou Consell d’Infants de Berga es marca com a repte organitzar un festival cultural

Berga ja compta amb nou Consell d’Infants. Aquesta setmana s’ha constituït el nou consell en un acte a l’Ajuntament de Berga que va reunir l’alcalde, Juli Gendrau; i la regidora d’Educació, Sílvia Salvador. El Consell d’Infants el formen alumnes de 5è i 6è de totes les escoles de Berga i s’apleguen per aportar idees de què fa falta a la ciutat i què caldria millorar, així com projectes concrets. De fet, el curs passat van aconseguir fer realitat l’skatepark.

De cara a aquest curs, la proposta feta s’enfoca en el consum cultural dels joves. Amb aquesta voluntat, es pretén crear un festival que inclogui diferents propostes (circ, teatre, música, dansa…). En aquest sentit, la feina que caldrà fer des del Consell d’Infants serà la gestió del pressupost, la publicitat, la cerca de propostes de programació, establir el contacte les companyies i els espais a on es poden portar a terme, la gestió de venta d’entrades… Els escolars tindran feina si volen fer realitat el projecte a final de curs.