Cal Vidal fa un càsting per trobar figurants i petits papers per a la pel·lícula ‘Doctrina’

El Berguedà serà escenari d’un nou film. Es tracta de ‘Doctrina’, del director Joan Fank Charansonnet, que es rodarà en diferents indrets de la comarca del 19 al 22 de desembre. Abans, aquest dissabte 13 de desembre, es farà un càsting a Cal Vidal per buscar figurants i algun personatge per interpretar petits papers.

Els perfils concrets que es busquen són nois i noies estudiants, també dones de 20 a 40 anys, homes de diferents ètnies de 20 a 60 anys, i nois i noies amb habilitat de circ.

El càsting es farà al Museu de la la colònia Vidal de Puig-reig aquest proper dissabte de 10 del matí a 2 del migdia. El dia abans, divendres 12, el mateix càsting es farà a Sant Joan de Vilatorrada, a Cal Gallifa a les 7 de la tarda.

X