Berga, Societat

El TSJC corrobora que Inberga Tur no ha de marxar dels edificis municipals que ocupa

El TSJC corrobora que Inberga Tur no ha de marxar dels edificis municipals que ocupa

La societat d’empresaris Inberga Tur SL no ha de marxar, de moment, dels edificis que ocupa, l’hotel Berga Park i la part municipal de Queralt. Així ho avança avui el diari Regió7. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Berga perd el recurs perquè la societat li retorni els immobles d’una concessió que data de 2002, i que l’Ajuntament de Berga va rescindir-li, en un acte administratiu el 2011, en al·legar que hi havia hagut incompliment de contracte.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) confirma així la suspensió de la resolució prèvia del consistori i, per tant, la societat Inberga Tur no ha de deixar les propietats municipals que ocupa com a concessionària mentre no es resolgui el litigi amb l’Ajuntament.

Fonts d’Inberga Tur SL han optat per la prudència, en una trucada que els ha fet AquíBerguedà i Ràdio Berga, i han preferit no donar-ne més detalls.

En l’últim ple, l’alcalde Juli Gendrau (CiU) va manifestar que el consistori treballava en un acord, després d’anys de discrepàncies entre el govern local i l’empresa sobre el compliment o no dels contractes de la cessió, encara que va donar-se de marge fins a principis de febrer per anunciar una solució consensuada amb la concessionària o si fos el cas reprendre l’acció judicial.

D’acord a la sentència del TSJC, el consistori ha de pagar les costes del procés de recurs, un màxim de 600 euros.

Hotel Berga Park Inberga Tur litigi Tribunal Suprem TSJC

Estic amb tu

Comentaris