Entren a robar a la Joieria Climent de Puig-reig i s’emporten principalment rellotges

Els Mossos d’Esquadra investiguen el robatori en una joieria de Puig-reig. Es tracta de la Joieria Climent, ubicada al carrer Llobregat (un establiment amb 125 anys d’història, que també té botiga a Berga).

Els fets han passat aquesta nit-matinada quan uns lladres, a qui de moment no s’ha pogut identificar ni enxampar, han forçat la porta i han trencat els vidres de l’aparador per poder entrar a dins de la botiga.

S’han endut principalment rellotges, entre d’altres joies. Els Mossos no han donat detalls del valor econòmic que tindrien les peces robades. De fet, no han donat més dades del cas perquè la investigació continua oberta. Segons ha pogut saber Ràdio Berga i AquíBerguedà.cat, sembla que es podria tractar d’una banda organitzada, pel fet que amb només quatre minuts (segons han registrat els sistemes de seguretat) han entrat, han agafat peces molt concretes, i han fugit.

X