Esports

Marc Coma té el títol del Dakar pràcticament a la butxaca

Marc Coma té el títol del Dakar pràcticament a la butxaca

El pilot de motos Marc Coma té a tocar el seu cinquè triomf al Dakar. A falta de dues etapes per acabar el ral·li –la d’avui divendres i la de demà dissabte– el d’Avià es manté líder i amb més avantatge respecte el segon classificat. Després de l’onzena etapa d’ahir dijous li treu més de 20 minuts d’avantatge al portuguès Paulo Gonçalves, que va ser penalitzat amb 15 minuts per canviar el motor de la moto. Una etapa que va guanyar ahir Joan Barreda, el castellonenc que aquesta setmana ja es va quedar sense opcions de victòria per una avaria.

El marge de més de 20 minuts permetran a l’avianès Marc Coma administrar-lo sense haver d’arriscar en les dues últimes etapes que queden per finalitzar el Dakar. Si no es troba amb cap contratemps, Coma té pràcticament a la butxaca el seu cinquè Dakar, després que ja l’hagi guanyat en les edicions del 2006, el 2009, el 2011 i el 2014.

En cotxes, el qatarià Nasser al-Attiyah va sumar ahir el seu cinquè triomf d’etapa i també camina amb pas ferm per sumar la victòria final al Dakar, té una avantatge de més de 29 minuts sobre de Villiers, que és segon de la general en cotxes.

Dakar Marc Coma Ral·li

Estic amb tu

Comentaris