Tall programat del subministrament elèctric a Gironella

Gironella viurà la matinada d’aquest dijous a divendres, un tall elèctric. El servei quedarà interromput temporalment la nit del dijous 12 al divendres 13 de febrer, concretament de 0:30h a 6:30h “per incrementar la qualitat del subministrament d’Endesa al municipi”, segons expliquen des de l’Ajuntament.

L’empresa de subministrament d’energia elèctrica a Gironella, Endesa, fa informar així a tots els habitants de Gironella que per millorar la qualitat del servei elèctric, realitzarà “uns treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució”.

La zona afectada pel tall comprèn el carrer Anselm Clavé, carrer Balmes, carrer Baixada del Castell, Passatge Cal Rafalet, Avinguda Catalunya, Passatge del Cinema, Passatge Casa Alsina, Plaça del Cinema, Plaça del Doctor Armengou, Plaça de l’Església, Carrer Estudis, Carrer Farguell, Carrer Fe, Carrer Font del Balç, Carrer Mestre Font Parera, Carrer Mossèn Bover, Carrer Olvan Alt, Carrer Padró, Carrer Pas de la Muralla, Passatge Pere Serrats, Carrer Pompeu Fabra, Carrer Pont de les Eres, Carrer Pont Vell, Carrer Riera d’Olvan, Carrer del Riu, Carrer del Roser, Passatge del Roser, Carrer del Sol i Plaça de la Vila.

X