Uns 550 alumnes participen en una trobada esportiva entre una quinzena de centres del Berguedà

Fins a 550 alumnes d’una quinzena d’escoles de la comarca del Berguedà han participat aquesta setmana en una concorreguda trobada esportiva pensada per a compartir experiències i treballar l’esperit de cooperació entre els nens i nenes.

En aquest sentit, la zona esportiva Toni Sabata de Berga ha acollit unes trobades multi-esport que s’emmarquen dins del Pla Català de l’Esport a l’Escola. Com cada any, la majoria d’escoles de primària del Berguedà s’hi han unit.

Els diferents mestres d’educació física van coordinar la trobada a la qual van assistir alumnes de les escoles de Sant Marc-Bassacs, Vedruna, Santa Eulàlia, Xarxa, Sant Joan,  Galceran de Pinós, Alfred Mata, Sta. Maria d’Avià, Princesa Làscaris, la ZER Baix Berguedà, la ZER Berguedà Centre, Fedac Anunciata, St. Martí i l’escola pública de Gironella.

L’objectiu d’aquestes jornades és promocionar la part educativa de l’esport a través del joc; i, donat que els grups estan conformats per nens i nenes de diferents escoles, “treballar l’esperit cooperatiu i socialitzador amb companys diferents del seu dia a dia”, segons fonts tècniques del Consell Esportiu del Berguedà.

Un total de 553 participants de gairebé tota la comarca, van gaudir així d’un matí ple d’activitats esportives, tant dilluns com dimarts, que són els dos dies que hi ha hagut activitats. En aquest sentit, el recinte va organitzar-se en diversos espais; en els quals, a través de rotacions tots els participants han completat les activitats;  el ringo-gol, gallines-guineus i serps, toca-conills, memory, multijocs, my god i l’original tennis-llençol.

Les properes trobades programades seran per al tercer trimestre.

X