Júlia Francàs és la nova coordinadora de la JNC a la regió central

Júlia Francàs és ja la nova coordinadora territorial de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) a la Catalunya central. Es tracta d’una estudiant berguedana de Ciències Polítiques, de la Universitat de Barcelona (UB); que fins ara, dirigia la JNC a escala comarcal del Berguedà i que substitueix en el càrrec a Roger Ballús, de Gironella, que recentment ha estat escollit responsable de polítiques educatives de l’executiva nacional de la Joventutat Nacionalista de Catalunya.

Júlia Francàs 2La nova coordinadora va ser aprovada aquest dissabte davant d’uns cinquanta militants, dels quals va obtenir un 95% dels suports. La regió central de la JNC també ha incorporat a Anna Fernández del Rivero, de Manresa, com a nova presidenta de l’Assemblea de les Comarques Centrals. En l’acte d’elecció, hi ha hagut la presència de l’alcalde de Gironella, David Font; del president de la Federació de les Comarques Centrals i alcalde de Berga, Juli Gendrau; i de la regidora i exmilitant de la JNC, Sílvia Giner.

FOTOS: Acte de dissabte al vespre en què Júlia Francàs va ser nomenada coordinadora territorial de la JNC. FONT: Twitter/JNC

X