Els treballs de substitució de finestres i tancaments a l’Escola d’Olvan comportaran 40.000 euros d’estalvi energètic

L’Ajuntament d’Olvan aprofitarà les vacances de Setmana Santa per fer millores a l’escola del municipi. Aquesta setmana es canvien, així, una part dels tancaments de l’Escola d’Olvan. En concret se substitueixen les finestres de l’aula d’informàtica, del despatx de Direcció i de serveis administratius, així com també del passadís d’accés a aquesta part del centre escolar. El consistori, de fet, considera que els treballs per a un millor aïllament de l’edifici comportaran fins a 40.000 euros d’inversió en despesa energètica.

OlvanEn aquest sentit, i segons han explicat fonts de l’Ajuntament d’Olvan, “actualment les finestres són de fusta i plantegen entrades d’aigua i poc aïllament, així que aquestes finestres es substituiran per finestres d’alumini”. Aquesta setmana també s’instal·laran persianes d’alumini a l’aula dels miralls i a l’aula de cicle superior.

A banda, durant les vacances d’estiu està previst que es renovin les finestres de tota la façana sud de l’edifici de l’escola. Les obres de millora d’eficiència energètica a l’escola que porta a terme l’Ajuntament d’Olvan, possibilitaran la inversió esmentada de més de 40.000 euros i es poden executar gràcies a un ajut atorgat per la Diputació de Barcelona.

L’Ajuntament d’Olvan ha volgut destacar que les obres de substitució de finestres i aïllament són una millora també “pel confort de mestres i alumnes, a banda de per l’estalvi en la despesa de calefacció en anys futurs”.

Finalment, també aquesta setmana es substitueixen les cistelles de bàsquet del pati del centre i s’instal·larà una taula de tennis taula. Aquest és un material que ha estat cedit per l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona.

FOTO: Instal·lacions actuals a l’Escola d’Olvan. AUTOR: Ajuntament d’Olvan