Gironella engega el període de selecció de personal per a la piscina municipal

L’Ajuntament de Gironella ha obert ja el procés de selecció de personal per cobrir les places de cinc socorristes, tres taquillers i un lloc de manteniment de la piscina municipal del municipi.

Les places són de temps parcial, del 13 de juny al 13 de setembre, amb contracte de 35 hores per setmana en el cas de quatre socorristes i de 26,25 hores per al cinquè lloc disponible en aquesta ocupació. També es busca taquillers, oferint un contracte de 18 hores per setmana del 14 de juny al 13 de setembre; i s’ha d’omplir una plaça de manteniment, de l’1 de juny al 13 de setembre, amb contracte de 28 hores setmanals.

En tots els casos, l’horari és de dilluns a diumenge i amb horaris variables segons la plaça ocupada.

Totes les persones interessades en ocupar algun d’aquests llocs de treball poden presentar les sol·licituds fins el proper divendres 24 d’abril de 2015, al registre de l’Ajuntament de Gironella, acompanyant el document d’una instància segons el model normalitzat del consistori i de la resta de documentació que es requereix i que es pot consultar al mateix tauler d’anuncis digital de l’Ajuntament.

Procés de licitació per l’explotació del servei de bar

Per altra banda, s’ha obert un procés de licitació per l’explotació del servei de bar de la piscina municipal, per procediment obert, tenint en compte l’oferta econòmicament més avantatjosa i seguint diversos criteris d’adjudicació que es poden consultar en aquest enllaç. Segons s’especifica en l’anunci de licitació, el termini de presentació d’ofertes és el proper 17 d’abril de 2015 a un quart de 3 de la tarda i la durada del contracte és de 3 mesos.

L’obertura de pliques del procés de licitació del servei d’explotació del bar de la piscina de Gironella tindrà lloc el dijous 23 d’abril a les dos quarts de 10 del matí a la Sala de Plens.