L’AquíBerguedà convida als seus lectors a omplir una porra electoral sobre Berga, el guanyador de la qual tindrà de franc un any de carburant

L’AquíBerguedà i Ràdio Berga han posat en marxa, a poques setmanes de les eleccions municipals, una porra electoral. S’hi pot participar a través de l’espai web aquibergueda.cat/eleccions2015. I es tracta d’encertar quina serà la composició de l’Ajuntament de Berga després de les eleccions del 24 de maig. Col·locar quants regidors es creu que obtindrà cada grup polític, del total de sis que es presenta als comicis.

Banner-Eleccions-porrapetitAl plenari berguedà hi ha 17 regidors que, depenent dels vots, quedaran repartits d’una manera o altra entre els diferents partits que aconsegueixin representació. L’Aquí convida, d’aquesta manera, als seus lectors i als oients de Ràdio Berga a intentar encertar quants edils correspondran a cada formació després del procés electoral.

A través del web, també es podrà veure cada dia com es dibuixa la distribució d’escons de cada partit, segons els pronòstics dels participants. Es tracta d’una iniciativa de Bífidus Produccions, i l’AquíBerguedà amb la col·laboració de Ballús S.A. Pneumàtics i Carburants. Qui l’encerti aconseguirà gasolina o gasoil de franc durant tot un any.