Berga manté l’aposta per les xarxes socials i presenta el 3r Concurs Fotogràfic de la Patum a Instagram

Amb la voluntat de seguir aprofitant el potencial a nivell d’imatge, entre d’altres, de la Patum; un any més, l’Ajuntament de Berga i el Patronat Municipal de la festa, amb la col·laboració de l’associació de  productors vinculada a la celebració i Instagràfic tornen a apostar pel Concurs Fotogràfic de la Patum a Instagram.

D’aquesta manera, arribant a la seva tercera edició, el concurs pretén contribuir a incentivar, a la vegada que posar en valor, aquesta altra vessant de la Patum que cada any pren més volada: la de la Patum viscuda i compartida a través de les xarxes socials i, en aquest cas, mitjançant Instagram.

Així, com en la passada edició, hi haurà tres premis. Un per cada categoria: Patum Completa (inclou les patums de lluïment) Patum Infantil i Passades o Passacarrers. Obsequis que constaran en cada cas d’un lot de productes de la marca la Patum, més un àlbum Instagràfic Prints.

És important tenir en compte que, per tal de poder entrar a formar part del concurs, a banda d’etiquetar les fotos amb els ‘hastags’ #FotoPatum i #Patum: caldrà acompanyar aquestes etiquetes de la corresponent a la categoria en cada cas (#PatumCompleta #PatumInfantil o #Passacarrers).

Les bases per participar a aquest 3r concurs es poden consultar clicant aquí. Els tres lots de productes de la marca Patum són gentilesa de l’Associació la Patum Productors, que a banda de patrocinar aquest concurs, contribueixen també a la festa, destinant una part dels seus beneficis a finançar-la.

Igualment, els tres Instagràfic Prints són obsequi d’Instagràfic.

X