La porra electoral de l’AquíBerguedà ja té guanyador, Maria Sifre Iglesias

La porra de l’AquíBerguedà i Ràdio Berga ja té guanyador. Es tracta de Maria Sifre Iglesias, que ha estat una de les 9 encertants del resultat. Entre els que havien encertat el resultat, s’ha fet un sorteig, que pot veure’s al vídeo. La sort, doncs, ha atorgat el premi de la porra electoral a Maria Sifre, que tenia el número 503 de participació.

 

Hi ha hagut 426 participants.

La porra electoral, en què es convidava a participar als lectors de l’AquíBerguedà i als oients de Ràdio Berga, ha tingut, a més, un encert de pronòstic del 100%. A partir de la mitjana de totes les participacions i els seus pronòstics, el resultat que sortia era que la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) obtindria entre 5 i 6 regidors; i també Convergència i Unió (CiU) entre 5 i 6. Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) quedava situada entre els 3 i 4 edils, el PSC entre 1 i 2; i Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) entre 0 i 1.

Finalment, les eleccions han deixat un panorama polític a Berga d’empat entre la CUP i CiU, de 6 a 6; 3 regidors per ERC; i 1 cadascun per PSC i ICV. Exactament el pronòstic que va fer Sifre i la resta d’encertants.

Es tracta d’una iniciativa de Bífidus Produccions, i l’AquíBerguedà amb la col·laboració de Ballús S.A. Pneumàtics i Carburants. I el premi és gasolina o gasoil de franc durant tot un any.

X