El Futbol Sala Gironella fa una crida a l’afició per a què vagi al pavelló aquest dissabte i celebri la permanència amb les jugadores

Després d’un passat cap de setmana que va ser intens, de nervis primer i d’alegria després, a Gironella el Futbol Sala Femení afronta aquesta setmana l’última cita del campionat. Les gironellenques rebran a la Rioja Futbol Sala en un ambient que, des del club, volen que sigui festiu i d’agraïment a aquest equip que ha aconseguit finalment la permanència. A Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà n’hem parlat amb Josep Rusiñol, auxiliar del Futbol Sala Gironella. Rusiñol ha destacat que l’equip ha fet els deures i, tot i que ha viscut una temporada irregular, finalment ha aconseguit assegurar-se un lloc segur a la classificació que els permetrà continuar una temporada més a la primera espanyola, “i ja en van 12”, ha recalcat Rusiñol. “Convidem a tothom que pugui a anar al pavelló aquest dissabte, és el darrer partit i fora bo que les jugadores es veiessin recolzades perquè aquest ha estat un any dur”, ha destacat Josep Rusiñol.

“Teníem una embranzida molt maca de fa anys però s’han imposat els canvis lògics per l’edat, i aquest any hem tingut un equip molt renovat i molt jove, amb dues jugadores que fins i tot estan dins de la Sub-21 i aquest any han pagat una mica la novatada de jugar a primer nivell sent tan joves”, ha considerat l’auxiliar del club. Que celebra que “ha estat difícil però ens n’hem sortit”.

Per tirar endavant es va fitxar fa unes setmanes un preparador físic, “s’ha anat al Centre de Tecnificació Esportiva Joaquim Blume i al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat i s’hi ha conegut moltíssim”, ha reiterat Rusiñol que ha dit que, en els últims partits, les jugadores han aguantat en perfectes condicions les segones parts. “A aquestes alçades de la temporada, la majoria d’equips ja comencen a faltar les forces”, ha considerat.

“És maco de veure jugar noies joves amb una preparació tan bona i sense lesions”, ha posat en valor el gironellenc.

La victòria de la setmana passada ha suposat la salvació matemàtica d’un equip que en aquesta temporada ha tingut diverses incorporacions de noies joves, que han treballat finalment per certificar la permanència a la Primera Divisió Nacional del Futbol Sala en guanyar a la pista del cuer Tecuni Bilbo per 1 a 3. El Gironella havia de guanyar el seu compromís a Bilbao i esperar que el Viaxes Amarelle perdés davant l’Ourense i que l’Ordizia fes el mateix a Burela. Totes tres coses han succeït i, per tant, les berguedanes han pogut certificar aquesta permanència a falta d’una jornada de competició, quelcom que semblava bastant complicat només unes setmanes enrere.

Per agrair-los l’esforç que han fet, es demana que tota l’afició vagi al pavelló aquest dissabte, a les 6 de la tarda. No només a fer ambient en aquest partit contra el Rioja FS: “Farem una mica de pica-pica a la mitja part amb tots els assistents, amb productes de proximitat, de Gironella, amb coca i embotits per fer una cosa una mica diferent”, ha recordat Rusiñol.

FOTO: La última foto de l’equip amb les noves incorporacions. AUTOR: Futbol Sala Gironella/Cedida

X