Una persona ferida greu després que un cotxe sortís de la via a l’autovia C-16 en un matí accidentat al Berguedà

Matí accidentat al Berguedà. Les carreteres de la comarca han viscut, aquest matí, dos accidents de trànsit en poca estona. A la C-16, al punt quilomètric 92 que es correspon al terme municipal d’Olvan, un vehicle ha sortit de la via donant diverses voltes de campana. Com a resultat una de les persones que l’ocupaven, la conductora, ha resultat ferida greu i ha hagut de ser traslladada en helicòpter a l’hospital Parc Taulí de Sabadell. Dues persones més n’han sortit ferides lleus, una de les quals era un menor, i han estat portats a l’Hospital Comarcal Sant Bernabé. L’avís d’accident ha estat a les 10.17 del matí.

En aquest tram, el trànsit s’ha desviat durant bona part del matí per la C-16z que passa per dins de Cal Rosal.

A la C-26, al punt quilomètric 138,5 s’ha accidentat també un altre vehicle, al terme municipal de l’Espunyola. En aquest cas, es tracta d’un cotxe de Mossos d’Esquadra amb tres persones a l’interior, cap de les quals hauria patit lesions d’importància. Tots tres han estat traslladats a l’Hospital Comarcal Sant Bernabé amb molèsties cervicals. El Servei Català de Trànsit ha rebut l’avís d’accident a les 9.57 d’aquest matí de diumenge.