L’Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal donen continuïtat a ‘A les tardes juga al carrer’

Durant el mes de juliol, els dimarts i els dijous torna l’activitat ‘A les tardes juga al carrer’ a Berga amb l’objectiu de crear un punt de trobada atractiu al carrer per al més menuts de la ciutat.

A partir del 7 de juliol i fins al 30 d’aquest mateix mes, de les 6 a les 8 del vespre al Passeig de la Indústria; l’empresa Rural Salut, amb el suport d’entitats del municipi, oferirà activitats lúdiques per tal de fomentar hàbits de vida saludable, jocs d’arreu, jocs de cooperació, entre d’altres.

I és que enguany, es vol recuperar el treball amb les entitats que ja s’havia fet en edicions anteriors. És per aquest motiu que els dimarts: Creu Roja Berguedà, Mountain Runners, Punt i Seguit i Ginkgo i l’Associació de Dones del Berguedà posaran el seu gra de sorra en les activitats organitzades.

Amb aquest projecte, que ja té 6 anys de vida, l’Ajuntament de Berga, amb el suport del Consell Comarcal del Berguedà, continua treballant per fomentar la cohesió social a través dels jocs i l’oci als espais públics habilitats. Totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripció prèvia per participar-hi. Com en altres edicions, en cas de pluja, l’activitat quedaria anul·lada.

FOTO: Passeig de la Indústria de Berga, en una imatge cedida pel Consell Comarcal. AUTOR: Consell Comarcal del Berguedà

X