Fins a set establiments d’Hostaleria i Turisme del Berguedà recullen 352,58 euros per a la Protectora d’Animals

Diversos membres d’Hostaleria i Turisme del Berguedà, han volgut, de gener a juny, realitzar una campanya solidària a favor de la Protectora d’Animals de Berga,  per recaptar diners i així recolzar aquesta entitat social que es fa càrrec dels animals abandonats de la comarca. En total, s’han recaptat 352,58 euros.

protectora - HitEls diners es destinaran a la compra de medicaments o bé de menjar pels animals de la protectora, segons les necessitats que tinguin actualment.

Els establiments que han participat són Indòmit – Centre d’Aventura, Hotel Ciutat de Berga, Bar Sol, Bar Restaurant Mediterraneo, Restaurant Badem Badem, Bar Restaurant La Taverna, de Gironella, i Els Roures d’Espinalbet.

En aquest sentit, l’impulsor de la campanya ha estat Fidel Velez, responsable del Restaurant Badem Badem.

X