Avià també fa gratuïta l’entrada a la piscina en motiu de l’alerta vermella per l’onada de calor

L’Ajuntament d’Avià ha decidit permetre l’entrada gratuïta a la piscina municipal en motiu de l’alerta vermella per l’onada de calor.

Fonts del consistori d’Avià han explicat que “degut a l’onada de calor, i com a mesura excepcional, l’Ajuntament ha decidit que, des d’avui a les 4 de la tarda i mentre el grau de perill per la calor sigui alt o molt l’alt, l’accés a la piscina local d’Avià serà gratuït”.

Així mateix, es limitarà l’accés i la durada a l’aforament de les instal·lacions.

La mesura coincideix amb la presa i anunciada a la ciutat de Berga aquest mateix matí, per la qual la piscina municipal de la capital del Berguedà també serà d’entrada gratuïta mentre es mantinguin les condicions meteorològiques que fan preveure altes temperatures entre avui i demà.