Bagà obre la convocatòria de beques menjador i per llibres de text pels escolars que ho necessitin

L’Ajuntament de Bagà ha aprovat destinar 5.000 euros del seu pressupost a cobrir les necessitats nutricionals i educatives d’aquells infants de la localitat procedents de famílies amb dificultats, i que no puguin fer front a aquestes. D’aquesta manera, el consistori ha obert ja una convocatòria de beques menjador i per llibres de text. “El tribunal que s’ha establert al respecte, format per treballadors socials i la secretària municipal, vetllarà perquè es compleixin els requisits establerts de renda màxima i que no hi hagi impagaments en altres serveis municipals ni es percebin subvencions per aquests mateixos conceptes”, segons han informat fonts del consistori.

Per l’alcalde Nicolàs Viso, “ha estat, és i serà la prioritat de l’Ajuntament de Bagà que ningú no es quedi enrere per culpa de la crisi i les retallades dels darrers anys en serveis públics. I això vol dir igualtat d’oportunitats que comença per una educació que potenciï el millor de cada infant. I també per garantir un àpat equilibrat al dia, almenys el del menjador escolar”.

Les bases del concurs i els impresos es poden descarregar al web de l’Ajuntament, www.baga.cat; i es poden entregar des d’aquesta setmana i fins el 10 d’agost, aquell dia inclòs.

X