Berga, Societat

Berga repararà el paviment de les escales de la pujada de Sant Francesc

L’Ajuntament de Berga iniciarà la setmana que ve les obres de reparació de les escales de la pujada de Sant Francesc. La previsió és que els treballs de millora comencin dilluns, 14 de setembre.

Obres Pujada Sant FrancescEl paviment d’aquestes escales, que connecten amb el carrer Major, es troba actualment molt malmès, i amb l’actuació es renovarà.

En aquesta intervenció es conservaran els esglaons i la pedra existents i també es duran a terme obres de canalització per al futur soterrament de la instal·lació de la xarxa d’enllumenat i la renovació de la xarxa de clavegueram i d’aigua potable.

Pas restringit per als veïns

Les obres està previst que s’allarguin fins a mitjans d’octubre, motiu pel qual durant aquest període només es permetrà l’accés al pas dels veïns que viuen a la mateixa zona de les escales de la pujada de Sant Francesc, quedant prohibit el pas a la resta de vianants.

Estic amb tu

L’adequació de les escales de la pujada de Sant Francesc de Berga té un cost total de 34.253,05 euros, i es finança íntegrament amb un ajut de la Diputació de Barcelona.

 

escales Obres Pavimentació pujada de Sant Francesc

Comentaris