China Market

Berga, Política

El PSC de Berga vol que es creï una comissió per estudiar el cas d’Inberga Tur

El PSC de Berga vol que es creï una comissió per estudiar el cas d’Inberga Tur

La regidora del PSC a l’Ajuntament de Berga, Rosalia Monroy, demana a l’equip de govern de la CUP que es creï una comissió de treball per conèixer de prop per què l’Ajuntament de Berga va avalar l’any 2003 la societat Inberga Tur. Una empresa privada concessionària de l’hostatgeria de Queralt i l’hotel Berga Park que actualment està en concurs de creditors i no té solvència econòmica per assumir el deute que té. Això ha fet que l’Ajuntament de Berga hagi hagut d’assumir un crèdit de gairebé 1,2 milions d’euros.

La regidora socialista, a l’oposició a l’Ajuntament, vol saber exactament què va passar i que s’exposi, tenint en compte que és un tema que afecta a tota la ciutadania. Diu que és important conèixer a fons i analitzar els motius que van portar a avalar l’empresa, si havia alguna altra solució, si no hi havia cap més sortida… un anàlisi que faria la comissió que Monroy proposa crear amb representació de tots els grups polítics de l’Ajuntament de Berga. El treball consistiria en analitzar l’actuació del consistori d’aleshores, amb CiU al govern.

Rosalia Monroy ho ha explicat en una entrevista a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà, on també s’ha mostrat partidària de crear comissions d’estudi per altres temes estratègics de ciutat com ara el Parc de la Natura.

 

Comissió Inberga Tur PSC Berga Rosalia Monroy

Estic amb tu

Comentaris

  • Josep

    Senyora Monroy qui va signar l’aval a Inberga Tur, va ser l’alcalde socialista del PSC Ramon Camps.