Casserres, Gironella, Guardiola de Berguedà, Puig-reig, Societat

Creu Roja Joventut del Berguedà programa activitats per recaptar diners per la campanya de Nadal

Creu Roja Joventut del Berguedà programa activitats per recaptar diners per la campanya de Nadal

Creu Roja Joventut del Berguedà ha programat activats culturals i esportives en diversos municipis de la comarca amb l’objectiu de recaptar diners per a la campanya de Nadal. La finalitat és comprar material escolar i joguines educatives per garantir que tots els nens i nenes del Berguedà puguin celebrar la nit de Reis.

Aquest any,Creu Roja Joventut ha ampliat el nombre d’activitats i se n’organitzen 7, en 4 poblacions de la comarca.

L’estrena serà el dissabte 21 de novembre amb un matí de jocs, animació infantil i esmorzar popular a la plaça Santa Maria de Casserres. Aquesta activitat ‘Jugues amb nosaltres?’ començarà a les 11 del matí i serà gratuïta.

El dilluns 23 de novembre, a les 6 de la tarda ‘Deixa’t portar per la màgia de la música’, a la Llar d’infants Estel de Gironella. Va dirigit a nadons de 6 mesos i fins a 2 anys. A càrrec de Carla Galiot. El preu: 5 euros.

El divendres 27 de novembre, ‘Solidaritza’t amb Kambüa’, també a Gironella. Serà una màster class e Zumba, Kambüa Action i Life2Dance, amb Sandra Rubiralta, Bet Gili i Eve Garcia. A les 8 del vespre a la Llar d’avis. Costarà 5 euros.

El dilluns 30 de novembre, a les 8 del vespre, també a Gironella i a la Llar d’avis, es farà un taller de ioga amb Gemma Estrada, ‘Salut i energia per a tu’. Els participants pagaran 5 euros.

Les activitats continuaran el desembre. El dimecres dia 2, serà el torn de Guardiola de Berguedà. A les 8 del vespre a la Llar d’avis, ‘Decora el teu Nadal’, un taller de decoració, amb Flors Ester. El preu és de 5 euros.

El dimarts 15 de desembre, a 2/4 de 9 del vespre, l’espai de la biblioteca de la Plaça Nova de Puig-reig acollirà també aquest taller de decoració ‘Decora el teu Nadal’. Valdrà 5 euros.

I el cicle de propostes es tancarà el dimecres 16 de desembre a Gironella. La Llar d’avis aplegarà, a les 9 del vespre, un taller de cuina de Nadal, amb Marc Martín. El taller, ‘Gaudeix cuinant’, tindrà un preu de 10 euros.

Els responsables de cada taller hi col·laboren desinteressadament i tots els diners que es recaptin de les entrades es destinaran a finançar regals per a nens i nenes.

L’any passat, la Creu Roja va garantir regals per a 133 infants de tot el Berguedà, tret de Berga, on la campanya de Reis és responsabilitat de Càritas Parroquial. Els locals de la Creu Roja a Berga (plaça Europa, 10) i a Gironella (carrer Sant Joan Baptista de La Salle, 3) recolliran també joguines noves i educatives i material escolar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Campanya Creu Roja Berguedà Joguines regals Reis Tallers

Estic amb tu

Comentaris