Creu Roja Joventut del Berguedà programa activitats per recaptar diners per la campanya de Nadal

Creu Roja Joventut del Berguedà ha programat activats culturals i esportives en diversos municipis de la comarca amb l’objectiu de recaptar diners per a la campanya de Nadal. La finalitat és comprar material escolar i joguines educatives per garantir que tots els nens i nenes del Berguedà puguin celebrar la nit de Reis.

Aquest any,Creu Roja Joventut ha ampliat el nombre d’activitats i se n’organitzen 7, en 4 poblacions de la comarca.

L’estrena serà el dissabte 21 de novembre amb un matí de jocs, animació infantil i esmorzar popular a la plaça Santa Maria de Casserres. Aquesta activitat ‘Jugues amb nosaltres?’ començarà a les 11 del matí i serà gratuïta.

El dilluns 23 de novembre, a les 6 de la tarda ‘Deixa’t portar per la màgia de la música’, a la Llar d’infants Estel de Gironella. Va dirigit a nadons de 6 mesos i fins a 2 anys. A càrrec de Carla Galiot. El preu: 5 euros.

El divendres 27 de novembre, ‘Solidaritza’t amb Kambüa’, també a Gironella. Serà una màster class e Zumba, Kambüa Action i Life2Dance, amb Sandra Rubiralta, Bet Gili i Eve Garcia. A les 8 del vespre a la Llar d’avis. Costarà 5 euros.

El dilluns 30 de novembre, a les 8 del vespre, també a Gironella i a la Llar d’avis, es farà un taller de ioga amb Gemma Estrada, ‘Salut i energia per a tu’. Els participants pagaran 5 euros.

Les activitats continuaran el desembre. El dimecres dia 2, serà el torn de Guardiola de Berguedà. A les 8 del vespre a la Llar d’avis, ‘Decora el teu Nadal’, un taller de decoració, amb Flors Ester. El preu és de 5 euros.

El dimarts 15 de desembre, a 2/4 de 9 del vespre, l’espai de la biblioteca de la Plaça Nova de Puig-reig acollirà també aquest taller de decoració ‘Decora el teu Nadal’. Valdrà 5 euros.

I el cicle de propostes es tancarà el dimecres 16 de desembre a Gironella. La Llar d’avis aplegarà, a les 9 del vespre, un taller de cuina de Nadal, amb Marc Martín. El taller, ‘Gaudeix cuinant’, tindrà un preu de 10 euros.

Els responsables de cada taller hi col·laboren desinteressadament i tots els diners que es recaptin de les entrades es destinaran a finançar regals per a nens i nenes.

L’any passat, la Creu Roja va garantir regals per a 133 infants de tot el Berguedà, tret de Berga, on la campanya de Reis és responsabilitat de Càritas Parroquial. Els locals de la Creu Roja a Berga (plaça Europa, 10) i a Gironella (carrer Sant Joan Baptista de La Salle, 3) recolliran també joguines noves i educatives i material escolar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

X