Uns seixanta infants participen al duatló escolar de Berga

Berga ha acollit aquest cap de setmana al 8è duatló escolar. S’ha fet per primer cop a la capital del Berguedà i amb èxit. Va comptar amb la participació de 58 nens i nenes, repartits en 9 curses diferents, que van combinar les dues disciplines (cursa a peu i bicicleta).

duatlo2Excepte els més menuts de P3, P4 i P5, tots els participants van haver de fer dues transicions, que és on rau l’essència d’aquesta prova combinada. Des dels més grans de la categoria aleví (5è i 6è de primària) que van fer 1.000 metres corrent, 4.000 metres en bicicleta i els 500 metres finals corrent, fins als deP3 que van fer 200 m corrents i 200 m en bicicleta. La prova no era competitiva i tots els participants van rebre una medalla i una aigua.

La prova es va realitzar dins les activitats programades de la Marató de TV3, enguany destinada a la diabetis i l’obesitat, i es van recaptar 192 € de les inscripcions i aportacions voluntàries dels pares i esportistes.

L’esdeveniment ha estat organitzat conjuntament pel Club Triatló Berga, el Consell Esportiu del Berguedà i, amb el suport de l’ajuntament de Berga.

La propera activitat serà la Cursa Nocturna del dia 12 de desembre a Berga. També en benefici de la Marató de TV3.

X