L’Ajuntament de Berga convida a col·laborar amb la Cavalcada de Reis

L’Ajuntament de Berga fa una crida la ciutadania que vulgui donar un cop de mà en l’organització de l’arribada dels Reis d’Orient, el dimarts 5 de gener.

Amb l’objectiu de fer una lluïda Cavalcada, enguany les persones que vulguin participar en l’organització ho podran fer apuntant-se des d’aquest dimecres 9 de desembre i fins al dia 28 a l’Ajuntament de Berga (a alcaldia de 9 del matí a 3 de la tarda). Cal ser major de 16 anys, presentar el DNI i facilitar les dades personals.

Segons la regidora de Festes de Berga, Mònica Garcia, s’obre la Cavalcada “amb l’objectiu que totes les persones interessades en participar de l’organització puguin tenir-hi accés, i arribar així al màxim de persones possible”, a part de les entitats que ja estan cada any al capdavant de l’organització.

Les persones que s’inscriguin per poder col·laborar amb la Cavalcada de Reis a Berga hauran d’estar disponibles el dia 5 de gener de 2/4 de 3 de la tarda fins a aproximadament les 10 de la nit, i s’hauran de comprometre a assistir a les reunions de coordinació prèvies a aquesta data en cas que així es requereixi.

X