El grup berguedà Autoput homenatja Queen amb un concert-espectacle

‘Autoput, amb vistes al Léman’. És el concert-espectacle que estrena aquest divendres el grup berguedà Autoput al Kursaal de Manresa. La banda farà un homenatge a Queen en motiu del 25è aniversari de la mort de Freddie Mercury amb un macromuntatge que va més enllà d’una actuació d’Autoput. Musicalment, els acompanyaran a l’escenari la Big Hand i el Cor Nuar; i també hi haurà una part artística sota la direcció de Moisès Boixadera, Rubèn Victòria i Pol Escudé (de l’Associació Cultural Esplai de l’Ametlla de Merola). Un projecte que mantindrà l’essència d’Autoput amb les seves versions de Queen però que comptarà amb una posada en escena més espectacular.

El muntatge no deixarà indiferent. Queen és un referent musical dels Autoput i per això quan se’ls va plantejar el projecte se’l van fer seu amb moltes ganes. “Ho vam encarar com tot un repte. Vam descartar fer un tribut a Queen però en canvi hem creat un espectacle vistós i espectacular per homenatjar a Queen, mantenint l’essència d’Autoput, que ja temps que cantem temes seus”, ha dit el cantant, David Sais, a Ràdio Berga i a l’Aquí Berguedà, en una entrevista compartida amb Moisès Boixadera i Miquel Gili, que han explicat el seu paper a l’espectacle. Han donat detalls d”Autoput, amb vistes al Léman’. (Pots escoltar l’entrevista clicant l’àudio adjunt).

El concert-espectacle es farà aquest divendres, 22 de gener, al Kursaal de Manresa, a les 9 del vespre. Les entrades estan exhaurides des de ja fa dies. Això significa que 800 persones ompliran la sala gran del teatre manresà per impregnar-se de Queen.

La previsió, un cop feta l’estrena, és poder fer gira amb l’espectacle ‘Autoput, amb vistes al Léman’. De moment no hi calendari programat.

 

FOTO: D’esquerra a dreta: Miquel Gili (Cor Nuar); Rubèn Victòria (direcció artística), David Sais (cantant d’Autoput); Moisès Boixadera i Pol Escudé (direcció artística) / AUTORA: Anna Costa

 

 

X