Berga enceta els actes en motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora

Berga dóna el tret de sortida als actes del Dia Internacional de la Dona Treballadora, que se celebra el 8 de març. Una sèrie d’activitats organitzades per l’Ajuntament de Berga i altres entitats berguedanes amb l’objectiu de visibilitzar i reivindicar el paper de la dona en el món laboral.

Aquesta diada respon a la lluita de les dones per una millora de les seves condicions laborals i socials, fet que a Berga es farà pal·lès amb els actes del Dia de la Dona Treballadora que s’organitzen des d’aquest 29 de febrer i fins al 12 de març. Exposicions, xerrades, tallers, i cinema són algunes de les propostes que podeu trobar detallades a l’enllaç.

Activitats variades i que combinen les xerrades i taules rodones amb altres que posen èmfasi en la importància de treballar per al benestar físic i emocional de la dona, motiu pel qual faran tallers on el cos, la relaxació i el moviment ajudaran a la dona a prendre consciència de la importància de tenir cura de la pròpia salut.

Un altre dels eixos centrals que es vol treballar amb les diferents activitats és l’empoderament de les dones, el seu paper clau i la necessitat de transformar i canviar les situacions de desigualtats que encara hi ha a la societat. En aquest sentit, el dimarts dia 8 de març coincidint amb el Dia internacional de la Dona Treballadora es farà la taula rodona ‘Dones treballadores’, amb la participació de Martina Marcet, Dolors Clotet, Nati Rego i Dolors Santandreu; moderada per Sílvia Culell. Serà a les 6 de la tarda a la plaça Sant Joan de Berga.
actes en motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora

 

 

X