Avià, Economia

Els dos extreballadors de l’empresa Palau neguen les acusacions d’apropiació indeguda de diners

Els dos extreballadors de l’empresa Palau neguen les acusacions d’apropiació indeguda de diners

Els extreballadors de l’empresa d’Avià Palau i Fills, del Grup Palau, acusats pels empresaris d’apropiació indeguda de diners, 1,5 milions d’euros, neguen haver comès irregularitats i asseguren que les acusacions fetes públiques són “totalment falses”. Segons l’exgerent i acusat Josep Ribera, “el que volen és crear una cortina de fum que serveixi d’excusa per justificar una gestió molt deficient per part dels responsables de l’empresa que ha dut a la seva fallida”.

Tal com explicàvem aquesta setmana, Palau (escorxador, sala d’especejament i sala d’elaborats de conill) va presentar aquest abril un concurs de creditors voluntari, motivat per una manca de liquiditat fruit d’una presumpta apropiació indeguda i falsificació de documents mercantils, entre altres suposats delictes, que han portat a l’empresa a interposar una querella criminal contra els presumptes responsables d’aquests fets, dos veïns de Berga extreballadors de l’empresa i els anteriors Auditors Oficials de comptes Cortés y Asociados de Barcelona. Segons l’empresa, aquest fet ha propiciat el tancament de Palau i Fills.

Els acusats asseguren que els empresaris de la firma Palau es volen treure de sobre la responsabilitat de la fallida de l’empresa “de manera calumniosa”. El cas està a mans de la justícia.

Tant Josep Ribera com Sílvia Romera, exsecratària de l’empresa i també acusada del desfalc, no treballen a l’empresa Palau des del 2013. Josep Ribera assegura que “tinc l’acomiadament per resoldre” així com “vàries amenaces i obstrucció a la justícia contra membres de la família Palau”.

Sílvia Romera també insisteix en què “en cap cas he comès cap irregularitat”. Argumenta que “els administradors de l’empresa eren i són els propietaris que, a més, són els que prenen les decisions” i que “no poden culpar els que estan sota les seves ordres”. Romera diu que mentre era a l’empresa “vaig ser objecte constant d’assetjament, la qual cosa es va denunciar oportunament”.

 

FOTO: Façana de l’escorxador de Palau i Fills, a Avià / GOOGLE Street View

 

apropiació indeguda Empresa Grup Palau Palau i Fills Tancament

Estic amb tu

Comentaris