Tanit Tubau, malalta de Crohn, farà una xerrada a l’hospital de Berga, aquest dijous

L’Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga celebra aquest dijous, 12 de maig, el Dia Internacional de la Infermeria. Amb l’objectiu de donar a conèixer el treball d’infermeria des del punt de vista del pacient s’ha organitzat una xerrada a càrrec de Tanit Tubau, que pateix la malaltia de Crohn i que explicarà les seves vivències, de l’experiència com a pacient, i com ha viscut el seu pas per diferents hospitals.

La malaltia de Crohn és un trastorn intestinal que sobretot perjudica l’aparell digestiu,però que també pot causar complicacions fora del tracte gastrointestinal. El sistema immunitari del propi cos ataca per error i destrueix el teixit corporal sa.

La xerrada es farà a les 2 del migdia a la sala d’actes de la primera planta de l’edifici nou de l’hospital i és oberta a tothom però cal confirmar l’assistència o bé trucant al 93 824 34 00 (extensió 1525) o bé enviant un correu electrònic a comunicacio@hsb.cat.

Tanit Tubau té 27 anys i és autora del blog ungramodelocura.com i del llibre ‘A veces puta y otras maravillosa’, en què relata la convivència amb la malaltia de Crohn. És presidenta del Consell de Joves de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona i fundadora de Crohn-ik, un projecte per recaptar fons per a la recerca sobre aquesta malaltia.

X