Berga programa tallers artístics per a nens i nenes de 3 a 12 anys

Els nens i nenes de 3 a 12 anys poden participar aquest estiu als tallers artístics que es fan a Berga de juny a setembre. Es tracta d’una proposta lúdicoeducativa pels infants de Berga i una alternativa per a les famílies que necessiten conciliar la seva vida familiar i laboral durant les vacances escolars.

Els tallers començaran el 27 de juny i s’allargaran fins al 2 de setembre, i es faran a l’Hotel d’Entitats (antic Centre Cívic de Berga) de les 9 del matí a la 1 del migdia  (amb servei d’acollida de 8.45h a 13.15h).

Les inscripcions estan obertes fins al 22 de juny a l’OAC (Oficina d’Atenció a la Ciutadania). El full d’inscripció es pot trobar a la mateixa oficina o al web de l’Ajuntament de Berga www.ajberga.cat. També s’ha de portar la fotocòpia de la targeta sanitària i del carnet de família nombrosa i/o monoparental (si és el cas).  El preu per participar-hi oscil·larà per setmana entre els 40 euros (preu reduït per germans/es, famílies nombroses i/o monoparentals) i els 45 euros (preu normal).

Aquest divendres, 17 de juny, es fa una reunió informativa a l’Hotel d’Entitats per a les famílies interessades. Serà a les 6 de la tarda.

X