L’escola FEDAC Gironella emet un manifest contra la violència arran de l’assassinat de la mare d’una alumna de P4

La comunitat educativa de l’escola FEDAC Gironella, que aquest matí ha participat al minut de silenci que s’ha fet davant l’ajuntament de la vila, ha fet públic a les xarxes socials aquest manifest contra la violència arran del crim d’ahir. Van matar la mare d’una alumna del centre, un nena que ha cursat P4.

MANIFEST CONTRA LA VIOLÈNCIA

Les agressions, tant físiques com psicològiques, constitueixen un greu atemptat contra el dret a la vida, a la seguretat, a la llibertat, a la dignitat, a la integritat física i psíquica de les víctimes i suposa, per tant, un obstacle per al desenvolupament d’una societat democràtica.

Per a poder modificar aquesta realitat cal que tots i totes, individual i col.lectivament, denunciem tota mena de violència.

L’Escola FEDAC GIRONELLA volem encapçalar aquest sentiment ciutadà i volem fer palesa la nostra solidaritat amb totes i cadascuna de les persones que pateixen qualsevol tipus de violència, i fem una crida al conjunt de la societat per a què mostri el seu rebuig i perquè col·labori activament en l’eradicació de qualsevol tipus d’agressió.

Aquest tipus d’actes són sempre molt sentits per tothom, però en una població petita com la nostra, la repercussió és encara més gran; la proximitat i la coneixença de tots els ciutadans ens provoca que aquests fets siguin inversemblants.

Transmetem el condol més sincer a la família i, especialment, a la seva filla. En aquests moments tan durs tota la comunitat educativa de la nostra escola els acompanyem en el seu dolor i seguim estant al seu costat en tot el que estigui a les nostres mans.

DEP