L’Ajuntament de Berga destina 15.000 euros d’ajuts per a llibres i material escolar

L’Ajuntament de Berga ha augmentat en 3.000 euros la partida d’ajuts per a llibres i material escolar per a les famílies necessitades. L’equip de govern de la CUP hi destinarà el curs que ve 15.000 euros, a diferència dels 12.000 del curs passat.

A més, una altra novetat és el sistema per atorgar aquestes beques. Ara, s’han creat unes bases reguladores , segons ha explicat la regidora de Serveis Socials Anna Alsina: “fins ara es donaven aquestes ajudes però no hi havia unes bases que les regulessin. Sí que des de Serveis Socials es feien valoracions però no hi havia uns criteris establerts.

Les bases defineixen i detallen qui pot accedir a l’ajut econòmic, els barems, la documentació necessària i tots el procediment que s’ha de seguir, que es donarà a conèixer a les escoles per tal que arribi a les famílies interessades, amb pocs recursos, de la ciutat.

 

FOTO: La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Berga, Anna Alsina (esquerra), i l’alcaldessa de la ciutat, Montse Venturós / AUTORA: Anna Costa

 

X