La samarreta que lluirà Catalunya per l’11 de setembre

Avui s’ha presentat la samarreta de la Diada, que aquest any es descentralitza i tindrà lloc en cinc punts de Catalunya: Barcelona, Lleida, Tarragona, Salt i Berga. L’acte ha tingut lloc als Camps Elisis de Lleida i ha comptat amb els parlaments d’Oriol Codina, coordinador de la Comissió de Mobilització de l’ANC, i Marina Llansana, Vicepresidenta d’Òmnium Cultural. La presentació ha servit per explicar el disseny de la samarreta i nous detalls del que serà la Diada d’aquest 2016.

El resultat és “una samarreta d’equip, d’un onze guanyador, per marcar el gol de les nostres vides”. Una samarreta que aquest any serà personalitzable gràcies al retolador que anirà inclòs a la venda del producte.

https://twitter.com/assemblea/status/763680549965791232

X