Cúmul d’afectacions del trànsit a Berga aquest cap de setmana

Berga encara un cap de setmana mogut pel que fa a les alteracions de trànsit en motiu dels tres actes extraordinaris que es desenvoluparan a la ciutat: la manifestació de divendres de la Unió de Pagesos, la Fira de Santa Tecla i la cursa de patins en línia al passeig de la Pau.

Manifestació de la Unió de Pagesos

Aquest divendres, 23 d’octubre, de 2/4 de 12 a 2/4 de 2 del migdia, es recomana evitar circular per la carretera de Sant Fruitós, des de la rotonda de Berga Sud fins a la carretera de Solsona i pel tram del carrer del Roser que va des de la carretera de Sant Fruitós fins l’alçada del carrer Bruc. La Unió de Pagesos organitza una mobilització contra les retallades i la pèrdua de més del 50% d’ajut a la ramaderia ecològica. Les vies esmentades no estaran tallades, però sí que poden patir afectacions quan hi passin els manifestants.

Fira de Santa Tecla 2016

El mateix divendres, des de les 4 de la tarda fins les 10 de la nit, la circulació pel carril lateral del passeig de la Indústria estarà tallada des de la plaça Viladomat (els semàfors) fins la cruïlla amb el carrer Lluís Millet. També hi haurà restriccions d’estacionament a la mateixa zona per muntatge d’estands.

Pel que fa a dissabte, 24 d’octubre, estarà prohibit aparcar a tot el passeig de la Indústria, des de la plaça Viladomat fins la rotonda dels Bombers, així com també al pàrquing superior de l’avinguda del Canal Industrial, que estarà reservat per als vehicles expositors. La plaça Cim d’Estela estarà ocupada per les atraccions.

Pel que fa a diumenge, dia 25, des de les 7 del matí fins a les 10 de la nit estarà prohibit estacionar des de la plaça Viladomat fins a la rotonda de l’ambulatori, així com també al pàrquing superior de l’avinguda del Canal Industrial, que, com dissabte, estarà destinat a vehicles dels expositors i a atraccions. La circulació del trànsit des de la plaça Viladomat fins a l’avinguda del Canal Industrial també estarà tallada en sentit descendent.

Copa Pirineus de Patins en línia al passeig de la Pau

El passeig de la Pau també patirà diverses afectacions aquest cap de setmana en motiu de la cursa de patins en línia que s’hi celebrarà. D’entrada, dissabte, de 12 del migdia a 7 del vespre, hi haurà els entrenaments oficials i estarà prohibit circular i estacionar al passeig de la Pau en sentit ascendent, des de la rotonda de la benzinera fins a la plaça de la Creu (taxis). També es tallarà el trànsit en el primer tram del carrer Pere III, des del passeig de la Pau fins a la cruïlla amb el carrer Barcelona, i el carrer Barcelona, des del carrer Guillem de Berguedà fins al carrer Josep Badia Sobrevies.

De cara a diumenge, les afectacions de dissabte es repetiran des de les 7 del matí fins a les 4 de la tarda.

FOTO. El passeig de la Pau és un dels carrers afectats en motiu dels actes del cap de setmana / AUTOR: Marc Canturri

X