Joan Carles Sosa lamenta que s’hagi aprofitat el seu passat al PSC per incloure’l a la llista d’acusats de la FCF

Segueixen les reaccions arran de la suposada falsificació de documents per part de la Federació Catalana de Futbol. El berguedà Joan Carles Sosa és una de les persones que apareixia a la llista publicada aquest dilluns pel mitjà digital elMón.cat. En concret, se l’acusa d’haver suplantat el vicepresident del CE Sant Llorenç de Morunys en una Assemblea General de la FCF. En aquest sentit, Sosa recalca que “no he fet res malament i així ho diu la documentació que va signar el notari prèviament”. El berguedà, a més, ha facilitat aquesta documentació notarial a aquest mitjà.

acte-notarial-2

 

acte-notarial-sosa

Els documents mostren les signatures del propi Sosa i del secretari del Sant Llorenç, Abel Quiroga, juntament amb la d’un notari del Col·legi Notarial de Catalunya, que legitima que Sosa representi el club com a vicepresident.

Considera que s’ha mentit per acusar-lo

Joan Carles Sosa ha lamentat a l’AquíBerguedà que alguns mitjans de comunicació l’hagin vinculat encara amb el Partit Socialista de Catalunya (PSC). “Fa més de 6 anys que me n’he desvinculat i s’ha mentit dient que encara en formo part”, ha recriminat. Sosa va ser regidor de l’Ajuntament de Berga, a l’oposició, des del 2007 fins el 2011, en el primer mandat de Juli Gendrau (CiU) com a alcalde de la ciutat. Acabada la legislatura, però, va deixar el partit i ara lamenta que “s’ha aprofitat aquest passat per incloure’m a la llista”.