Berga atrau 120 cotxes clàssics en un èxit de trobada que supera les expectatives

Un total de 120 cotxes clàssics i gairebé 300 persones van concentrar-se aquest diumenge de bon matí a l’Automecànica Jordi, al polígon industrial de la Valldan, en la primera trobada de cotxes clàssics que organitza l’entitat Històrics en col·laboració amb l’Automecànica.

Tot i la pluja de les primeres hores del dia, l’aplec va superar les expectatives i, segons han dit membres de l’organització, “van venir fins i tot més persones de les que ens esperàvem“.

D’entrada, tots els assistents van poder gaudirautomecanica-gamma-alta d’un esmorzar a les instal·lacions de l’Automecànica, així com també d’una exposició de vehicles nous de gamma alta. Més tard, va començar la ruta dels vehicles clàssics per la comarca amb la qual va concloure la diada.

En vista de l’èxit de la trobada, Automecànica Jordi ja pensa en l’edició del 2017, que, segons diuen, “arribarà carregada de novetats i confiem igualar o superar la participació d’aquest any”.

Les fotografies de la trobada (cedides per l’organització)

automecanica1 automecanica2 automecanica3 automecanica4 automecanica6 automecanica7 automecanica8 automecanica9 automecanica10 automecanica11 automecanica12