Continua la revolta de les escombraries a Berga

La revolta de les escombraries continua. Les notes informatives que l’Ajuntament de Berga ha penjat en diferents punts de la ciutat no han calmat els ànims entre el veïnat de la ciutat, que segueix dipositant les bosses d’escombraries als llocs on abans hi havia un contenidor de rebuig. La situació és gravíssima, especialment en zones com la Rasa del Canyet i el Parc dels Soldats on hi ha diversos pilots de bosses de brossa en escassos metres.

En aquest escenari, s’han format dos bàndols clarament diferenciats: els veïns descontents que opten per deixar la seva brossa en llocs on no hi ha contenidors en senyal de protesta i la resta del veïnat que condemna l’acció incívica i s’hi oposa frontalment.

A més, el fet que la protesta s’hagi allargat tants dies fa que en diversos punts on hi ha pilots de brossa s’hi puguin començar a veure rosegadors de mides considerables (rates) que han indignat encara més el veïnat.

Recull de fotografies (zona Rasa del Canyet – Parc dels Soldats)

revolta-escombraries-2 revolta-escombraries-3 revolta-escombraries-4 revolta-escombraries-5

 

FOTOS. Les bosses d’escombraries s’acumulen en diversos punts a pocs metres de distància a la zona de la Rasa del Canyet i el Parc dels Soldats de Berga / AUTOR: Marc Canturri