El govern de la CUP a Berga considera que la desaparició de la Sailfish és “una mala notícia”

L’adéu de la Sailfish a Berga està sacsejant la comarca. Si ahir era CDC, el principal grup de l’oposició al consistori berguedà, qui mostrava la seva preocupació davant la desaparició de la prova, avui ha estat l’equip de govern de la CUP qui ha lamentat la decisió dels promotors.

La regidora d’Esports a l’Ajuntament de Berga, Mònica Garcia, assegura que “és una mala notícia” però recalca que, des del consistori, “s’han mantingut les ajudes directes de la Diputació cap a la Sailfish”, així com també “la col·laboració que s’hi aportava amb brigades, Policia Local i seguretat privada”.

Carn de Ple

La desaparició de la Sailfish l’any 2017 serà, de ben segur, un dels temes que sortiran al Ple ordinari d’aquest dijous a l’Ajuntament de Berga. De fet, els regidors de Convergència, que proposen una reunió entre totes les administracions de la comarca per tal de salvar la triatló, ja han anunciat que preguntaran al govern de la CUP “si pensa fer alguna cosa per intentar buscar una solució que eviti la pèrdua”, tal com va dir ahir el regidor Pau Bessa a aquest mitjà.

En aquest sentit, l’equip de govern ja ha anunciat que respondrà amb més detall totes les preguntes que tinguin relació amb la Sailfish el proper dijous en motiu del darrer Ple ordinari d’aquest 2016.

 

FOTO. Canvi de bicis a la Sailfish 2016 / AUTOR: Aleix Camprubí

X