Els Castellers de Berga comencen la temporada de la consolidació descarregant dos castells de 7 a Gironella

Els Castellers de Berga han encetat la temporada aquest cap de setmana amb una bona actuació a la Fira de Sant Josep de Gironella. Tal com havia passat en els tres anys anteriors, la colla ha apostat per donar el tret de sortida a les seves actuacions en la fira del cotxe gironellenca, coincidint amb el final de l’hivern i l’inici de la primavera. Aquest cop els acompanyants dels berguedans van ser els Castellers de Castelldefels.

L’actuació, per començar, no està gens malament. La colla de Berga va descarregar dos castells de 7 -un 3 de 7 i un 4 de 7-, un 5 de 6, quatre pilars de 4 i un pilar de 5. En principi, tal com va explicar fa unes setmanes el cap de colla, Joan Farguell, a l’AquíBerguedà.cat, aquest ha de ser l’inici d’una temporada on un dels principals objectius és igualar els resultats de la passada, on van convertir-se en colla de 8 i van consolidar la torre de 7. A més, la colla farà el possible per seguir guanyant membres.

Pel que fa als Castellers de Castelldefels, van descarregar tres castells de 6 -un 3 de 6, un 2 de 6 i un 4 de 6-, un pilar de 4 i un pilar de 5. Acabada la diada, els del Baix Llobregat van dinar al Cine Catalunya, a Berga, amb la colla de Berga com a amfitriona.

La setmana vinent, els Castellers de Berga continuen amb les actuacions. Diumenge, 26 de març, seran a Esparreguera. Abans, però, divendres 24, el Cine Catalunya acollirà el concert de Feliu Ventura, Xerramequ i Aborígens després de l’assaig casteller.

X