La nota berguedana més alta de la selectivitat vol estudiar Ciència i Enginyeria de Dades

La millor nota de la selectivitat al Berguedà és el 9,30 de Laia Albors Zumel, una jove de 18 anys que viu a Castell de l’Areny i ha fet el batxillerat a l’IES Guillem de Berguedà. La Laia ha fet el batxillerat científic i ha tret una nota mitjana de 9,70 sumant les qualificacions del primer i el segon curs.

Segons ha explicat ella mateixa a l’Aquí Berguedà, els seus resultats a les PAU l’han sorprès “gratament”, ja que va sortir “força satisfeta” dels exàmens però no s’esperava “un resultat tan bo”. La Laia, a més, assegura que va començar a preparar els exàmens uns dies abans però els continguts els ha anat adquirint durant tot el curs. “Si durant l’any has fet un treball constant, després només et cal repassar”, afirma.

Ara, la Laia vol estudiar Ciència i Enginyeria de Dades, un nou grau que ofereix la Universitat Politècnica de Catalunya. Tenint en compte les qualificació que ha obtingut, tant a les PAU com durant el Batxillerat, no hauria de tenir cap tipus de problema per entrar a la seva primera preferència.

X