Neix el Vermusic & Market, la fira de food trucks, música, artesania i moda inspirada en La Fireta

Aquest cap de setmana, 8 i 9 de juliol, el Berguedà estrena el Vermusic & Market, una fira de moda, artesania, música en directe i food trucks que dóna continuïtat al model de Vermusic que es va estrenar fa unes setmanes al festival del municipi gironellenc, Cal Metre reviu!. Serà a la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou i la idea de l’Ajuntament és anar portant fires d’aquest estil a les diferents colònies industrials de la vila, segons ha explicat aquest dilluns el regidor Lluís Vall en roda de premsa.

La idea d’organitzar aquesta mostra va néixer el desembre passat, durant la Fireta, que es va celebrar als jardins de la Torre de l’Amo. Aleshores, i segons ha explicat Xavi Tristany, de Vermusic, els impulsors de la Fireta van coincidir que muntar una fira similar a l’estiu agradaria molt. “La Fireta té el seu encant però és a l’hivern i el temps no acompanya tant com ara”, ha reconegut Tristany.

L’encarregada de posar el toc de moda i artesania a la mostra és l’Esther Barniol, que també és la coordinadora de la Fireta. Barniol ha confirmat a la roda de premsa que hi haurà 12 expositors repartits pel jardí de la Torre de l’Amo des de dissabte al matí fins diumenge a la nit. Els artesans, que també faran un taller de cosmètica natural i un altre d’enquadernació, són Mon Aroma, Tocs, Assuara, Endémica, Dolça Llibreta, Monica Custodio, Eva Cardona, Nobale, Raval 58, La Petite Marguerite, Mus Miau, Anuskas i Ring Ring.

Pel que fa als food trucks, Emma Costa, impulsora de Vermusic, ha anunciat que hi haurà Food & Roll, Edward & Rose, la Vermuteria, Crepe Diem i Sherbet. Tots ells, juntament amb els concerts, s’encarregaran d’animar l’ambient des de dissabte a les 11 del matí fins diumenge a les 10 del vespre. Els artistes que actuaran a Viladomiu Nou són Marc River (dissabte, 12:30h), Daniel Cerdà (dissabte, 20 h) i Dani Galiot (dissabte, 23 h) i els grups Format 3 (diumenge, 12:30 h) i Smooth Trio (diumenge, 20 h).

El recinte obrirà dissabte a les 11 del matí i tancarà a mitjanit. L’endemà, diumenge, tornarà a obrir a les 11 i romandrà obert fins a les 10 de la nit.

img-principal

X